ATES PO

B

UNITED STATES POSTAL SERVICE
475 U'Enfant Plaza, SW
Washington, OC 20260

March 26, 1980

Dear Mr. Wilson:

This is in response to your letter of March 19, which
inquired as to whether an employee who has recelved
retraining pursuant to Sections 133.1 and 133.2 of the
P-24 Handbook (Operator Training for Sorting Machines)
must pass a qualification test after such retraining.

For your information, the intent of the retraining
referenced in Sections 133.1 and 133.2 of the P-24
Handbook is to acknowledge that some machine operators
may require limited retraining after an absence from
MPLSM duties for a significant period of time. It was
not intended that such employees be required to pass
‘a requalification test after this retraining.

I trust that this clarification satisfies your inquiry.

If you have any further quest1ons kindly call me at
245-4729,

S&ncerely,
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William(J. bownes ;
Office of-Frograms § Policies
‘ .. _Labor Relations, Department“
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