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EMPl.OYU ANO LA80A RELATIONS GROUP 
We8'1~ PC 20200 

April 10 ,_197.t 

H 004~7 

-----··-· 
Mr. Tony R. Hoorta 
A.asistant S@cratary-Treasurar 
National Asaociation of Latter 

Carriers, AFL-CIO 
100 Indiana Avenue, NW 
Washington, DC 20001 

Dear Mr. Huerta: 

Regarding your April 3, 1974 inquiry on ceapta.nce of 
pat.ron checks by l ttar carriers, Section 142.126 
of Handbook F-1, financial and Cost Controls specifies 
that, "Check, may ba accepted in payment for COD ch.Z!.rges 
under the !aihe conditions as for other post~l charges 
and services.• 

In determining the acceptability of checks for payment 
of COO char~ee, letter carriers should b guided by 
local practice as expressed in tho postmaster's 
instructions. A latter carrier should r fu=e to acce ot 
a check which does not meet the requir~t.s oet by the 
postmaster. 

The liability of l ttar carri rs il'l situation 
acceptanca ot cuat r check for COO charges 
g9VaJ."1l d by th provisions of Articl XXVIII , 
~, of th NatiO.n4l,igre~e~ 

Sincaraly, 

jl,v,t,~C 
D~vid :l. Cb . .u-tarm, Dir@ctor 
Off ice of GriovM .... o Procadu.raa 
w.bor Rela.tiona Dapu t 
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~loyar - ·---


